1η Θέση στο διαγωνισμό Ρητορικής αντιλογίας Γυμνασίων (  Σχολικό Έτος 2019-2020 )

Διάκριση της ομάδας του σχολείου μας  μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ODYSSEY – Oxford Debates για Νέους στη Διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε  το Πρόγραμμα Odyssey – Oxford Debate για Νέους στη Διδασκαλία των Φυσικών Επιστημών  – Erasmus+ καθώς η ομάδα του  σχολείου μας νίκησε  στον αγώνα  αντιλογίας Γυμνασίων με θέμα  «Η βιοτεχνολογία είναι εχθρός της υγείας του ανθρώπου» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21/6/2020 μέσω πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Οι μαθητές της ομάδας του σχολείου μας αναπτύσσοντας επιστημονικά επιχειρήματα και ρητορική στρατηγική  ενίσχυσαν τη θέση του αντιλόγου για την οποία αγωνίστηκαν κερδίζοντας την υψηλότερη βαθμολογία στον αγώνα. Με πολύ καλές επικοινωνιακές δεξιότητες και σωστή δομή επιχειρημάτων κέρδισαν τα θετικά σχόλια των κριτών.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που παρά τις δύσκολες εκπαιδευτικά συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας συνεργάστηκαν διαδικτυακά  με εξαιρετική επιτυχία. Αφιερώνοντας χρόνο και μελέτη κατάφεραν να προετοιμαστούν σωστά  για τον αγώνα αντιλογίας αλλά κυρίως κέρδισαν εμπειρίες και γνώσεις μέσα από τη συμμετοχή, τη συνεργασία και τη προσπάθεια.

Ομάδα Μαθητών  7ου Γυμνασίου : Αναγνώστου Μαρία, Γραντζιώτης Θοδωρής, Μουρελάτου Ρεγγίνα

Υπεύθυνη Καθηγήτρια : Κωνσταντογιάννη Μαρία-Χημικός