ΔΡΑΣΕΙΣ

Πλαίσιο κειμένου: 3η ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 7ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
	Βρισκόμαστε στην ευχάριστο θέση να σας ανακοινώσουμε ότι  έγινε η ανακύκλωση των παροπλισμένων Η/Υ και εκτυπωτών για Τρίτη φορά. 	Οι υπολογιστές αυτοί έχουν προέλευση είτε από κατεστραμμένο υλικό του σχολείου μας είτε από ανακυκλωμένους υπολογιστές μαθητών και γειτόνων που αντί να πεταχτούν στα σκουπίδια τα χρησιμοποιήσαμε στο εργαστήριό μας. Παίρνουμε τα υλικά που είναι σε καλή κατάσταση και συνθέτουμε ΝΕΟΥΣ υπολογιστές για να καλύψουμε τις ανάγκες μας, λόγω το ότι δεν έχουμε την απαιτούμενη οικονομική υποστήριξη επισκευής τους, για αρκετά χρόνια από πριν μέχρι σήμερα. 
	Οι ίδιοι οι μαθητές τους συναρμολογούν και τους αξιολογούν με την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού της Πληροφορικής, ώστε μέσα από αυτήν την διαδικασία να επιτελείται καλύτερα ο εκπαιδευτικός μας στόχος. 
	Ήρθε ένα φορτηγάκι στο χώρο της αυλής μας την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.45 όπου βρίσκονταν  όλα τα παιδιά στην αυλή μας, με σκοπό να συμμετέχουν και να μεταφέρουν, να φορτώσουν το υλικό οι ίδιοι οι μαθητές, παρουσία των υπόλοιπων εκπαιδευτικών μας και με την παρουσία του Αντιδημάρχου της Πόλης μας Κωνσταντίνο Σεφτελή. Είναι η ΤΡΙΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, γεγονός που θεωρούμε πολύ σημαντικό για την πόλη μας. 
	Μπορείτε να κοινοποιήσετε την δράση μας όπου εσείς πιστεύετε ότι σας ενδιαφέρει.
Δρ Καρράς Ιωάννης—Νατσούλης Χρήστος 
Καθηγητές Πληροφορικής του 7ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δράση της υποψηφιότητας απονομής Αργυρού μεταλλίου για το ασφαλές δίκτυo του σχολείου μας e-safe .

Υποψηφιότητα του σχολείου μας για την απονομή πιστοποίησης e-safety Αργυρού μεταλλίου.

Πλαίσιο κειμένου: 2016  ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Πλαίσιο κειμένου: Πρόσκληση: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 2016

¨ 7ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στο  Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα  IrresistibleΥπεύθυνη Έρευνα και Καινοτομία 2016

¨  e Twinning: Η  κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης  2016

Πλαίσιο κειμένου: Μάιος 2017.  Ολοκληρώθηκε η δράση της 5ης Ανακύκλωσης Ηλεκτρονικών υπολογιστών και παρελκόμενων εκτυπωτών
Φωτογραφία του Ηλίας Μπουρδούκης.Φωτογραφία του Ηλίας Μπουρδούκης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα: Η δημιουργία και η εξέλιξη του πλανήτη μας…»

 

Κινηματογραφική Ομάδα 7ου Γυμνασίου Επιμέλεια: Ηλίας Μπουρδούκης